I CAN ONLY IMAGINE

Efter en härlig dag med världens finaste och trögaste mamma så säger jag godnatt, see you tomorrow.


Build your own story

Tjaaaaaaa, var ett tag sen. Har haft nästintill fullt upp, har träffat många fina vänner, umgåtts med familjen, vart på landet, vart på alla möjliga ställen rättare sagt. Min update vet jag inte hur det kommer bli med ärligt talat, men bättre än det här kommer de bli iallfalll, det lovar jag! Just nu sitter jag vid datorn och laddar ner Gossip girl, samtidigt som jag pratar Skype med Alexander, fina vännen. Imorn ska jag inte röra mig ett steg utanför huset, ska ha världens lame dag. Har inte mycket att skriva om även fast jag inte bloggar på dynglänge. Meeeen, kan berätta vad jag gjort idag för att dra ut på texten lite. Idag har jag träffat Sandra, vi har vart iväg på hageby och kirrat nya iPhone skal. Sen hamnade vi på smedbys ip plan och somnade på gräset? Haha stört. Dagen rullade på i världens fart, åkte hem sen, åt mat. Myste med familjen, och drogat min serie! Cofy. Nu har min andra säsong laddat klart här så jag antar att det blir dyngning inatt. Aaayeeeeah, hare bra! Puss


Hit'em all

Hej! Har städat mitt rum som en idiot, kliniskt rent nu. Vi ska fira min farbrors tjej som fyller 50. Så dom kommer hit klockan 3, kommer bli jätte mysigt. Har hunnit med att ta en springrunda också. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, sen kommer dom ju om ca en timma. Ha en jättebra dag alla ni!


Turn up the love


EXPRESS YOURSELF

Hola amigos! Sitter och glor på allsång på Skansen. Har vart iväg på landet hela dagen med familjen, vädret har vart urbra vilket var ett stort plus! Är nästan iväg hela den här veckan, bland annat iväg till syster och sova där, sen pratade mamma om att vi skulle iväg på museum i Stockholm, skulle inte sitta fel nånstans. Sen ska jag boka in en träff med Celina nån dag i veckan jag har tid. Jomen typ så ser veckan ut. Hoppas ni har det jättebra! Puss


TRAINING


LIKE A E.T PAIN


TIME FOR SOME REAL SHIT

Nattåkning med syster med högsta volym, livet går som det ska.


As long as you love Me

Min dag har vart helt perfekt, förutom vissa undantag, som tex att min telefon bara la av imorse och gick inte igång. Fick inte igång den på typ 7 timmar, snacka om PÄNIC. Men vi fick igång den sen. Sug på iphones ibland. Var iväg i Askersund, gick runt där. Sen åt vi, sen in i en choklad affär. Ohfuck, jag dog där inne, så jävla goda choklader det fanns. Daaaaamn. Har haft en underbar dag med fina familjen. Imorn åker ja till mormor och har det gött där. När jag kommer hem vet jag inte. Men nu annars ligger jag och messar med några, ska sova närsom! Men ni får ha det bra! Puss


I GOT 99 cookies cause the bitch ate one

Tja peeps, har precis haft hårdträning. Döskönt. Har träffat min fina Martina idag. Gått runt lite och pratat, haft det hur bra som helst, efter jag träffade den guzzen drog mamma jag och pappa och kirrade en ny bil! En svart pärla. Så imorn drar jag och ma familia iväg till askersund och är där hela dagen, sen senare kanske jaträffar Julia, min saknade baby. men nu ska jag käka melonaaas. Hare asbra finisar! Puss


i never leave my heart open, never hurts me to say goodbye

HELOOOOOEEEW ESTLAND! 
 
Sitter nyduschad och fräsch just nu, var ute en promenad med Vanessa förut. Var jävligt skönt tills det började åska och regna. ett stort SUG på det.
Dagen har spenderats på stan med min lovely friend Frida. Käka paus, åt jordgubbar, pratade massor och hade det gos. 
Har bilder på mobilen men blogg.se appen verkar inte vilja lägga upp dom. 
Åkte hem runt 4, tittade på film, "Projekt x" .  haha sjuk film. 
Nu ringde Ellis, så nu blire ett långt samtal med den saknade grabben. Hare fint folk! 
 
 
 

Bitches say shit and they aint say nothing

Tittar på världens sämsta film, fattar inte handlingen överhuvudtaget. Är inte ett dugg trött, mår hur jävla bra som helst, urlyckliiiiig. Imorn ska jag iväg med ma' sis och mamma till maxi, sen skulle vi iväg till massa andra ställen också, det blir nice. Blir nog iväg hela dagen i guess, annars är de inget annat jag har på g imorn. Kanske träffar min fina saknade vän Alex, vi får se. Nu ska jag fixa citronvatten, stänga av den här skitfilmen och se på nåt tvprogram istället. TTYL


lets kick it

 
tjäna peeps. 
kom nyss in i mitt crib. Var ute och sprang nyss. Det gick inte bra haha, mina ben är helt off, och därmed min hjärna. Somnade klockan 5 imorse, har sovit halva dagen, så antagligen kommer jag ligga vaken hela den här natten med. vi kör på en natt till utan sömn dårå. åh fyhelvete.
Men nu ska jag ta tag i mitt liv för kvällen och baka chokladbollar, Je t'aime dat.  Ha en fin kväll folket. puss

MY ANGEL, MY HERO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bruden som har förändrat mitt liv. ♥
 
Det är svårt att förklara detta med bara ord, meningar. För det räcker inte till, inga ord räcker till för kärleken jag har för dig min kära vän.
Jag vill inte leva utan dig, du är min livsglädje. Jag blir någon bättre med dig. Du har stöttat mig i alla lägen, alla svåra stunder. Du är som min egna syster, ett liv utan dig finns inte. Glädjen jag har med dig, är så speciell, så äkta. Jag förstår inte vad jag hade för liv innan jag hittade dig. Vi var bara två tjejer som åkte bussen tillsammans till specialidrotten, sa inte så mycket till varandra. Tills vi cyklade tillsammans efter specialidrotten på din cykel, minns varenda detalj. Den 20 september 2011. Alla tankar vi hade delade vi med oss till varandra. Ville aldrig att det skulle ta slut, jag kände redan då att, allt jag sa till dig, stannade där. Det var något helt nytt för mig, jag hade den där speciella känslan, att det var någonting speciellt som var på gång, någonting äkta. 
 
Vi sov över, för första gången några dagar efter, det var två underbara dagar för oss båda två. När du gick hem dagen efter du sovit hos mig, kunde jag inte sluta le, då visste jag att det här verkligen skulle leda till en vänskap jag aldrig upplevt förut. Och här är vi nu, allrabästavänner, min hjälte, min andra halva, som vet allt, verkligen allt om mig, det är som om du har en del av mig inne i dig. Vi är bästavänner i vått och i torrt, vi stöttar varandra när bergochdalbanan virvlar på alldeles för fort eller något stannat upp.
Jag minns den dagen, jag mådde så jävla dåligt. När jag ringde upp dig och grät, du kom på direkten. När jag såg dig stå på andra sidan vägen och vi bara väntade på att det skulle bli rött för alla bilar, vi sprang mot varandra och bara stod mitt på vägen bland alla bilar och kramades. Jag tänkte inte, det var som att jag hade hela min värld i mina armar. Jag kände värme, hopp.
Vi har klarat av snart ett år tillsammans, utan ett bråk. Och jag vet, att nån gång kommer vi få våran motgång, vi kommer få flera motgångar, men det kommer bara bygga upp våran vänskap ännu mer. 
Ingen person är perfekt, alla har nåt fel, men med dig kan jag verkligen inte hitta nåt fel överhuvudtaget. 
Du är mina ord, du är min mening, du är min början och mitt slut. min tvillingsyster, jag ser mig själv i dej, allt du gör och allt du säger. Du kommer få bära halva delen av mitt hjärta, så du kan höra mina tankar när du känner smärta. 
My angel, my hero, my soulmate.  ♥
 
 

back 2 life

Har haft världens bästa dag än så länge. Vart iväg med syster och hennes b-friend och käkat världens godaste mat, sen åkte ja go-kart för första gången i mitt liv, det var det roligaste jag nånsin gjort, jag kom med i månadens snabbaste tid, like a proffs. Ae men det var dyngkul. Snart ska jag iväg på träning och ha fys med kris i 2 timmar. Imorn träffar jag min favoritguzz så drar vi till himpa och solar och hare gött, livet är hårt..
Hare dyngbra. Au revoir 

HIGH ON LIFE

Tjaaaaa! 
Ligger i soffan helt död efter en 5 kilometers runda. Mina ben är helt off. Idag har jag inte gjort någonting nästan. Men de är skönt det med. Imorn ska jag träffa Vanessa, hon snackade om att vi skulle iväg till sports camp, haha, vi får helt enkelt se vart den där bruden och jag hamnar.  Yeye, dom senaste dagarna har jag vart iväg ganska mycket, med både familj och vänner. Bland annat vart iväg med Emma, vart iväg och solat vid himpa med Joanna. Träffat min saknade vän Martina. På onsdag ska jagtroligen träffa Celina, resten av veckan får vi se vart jag hamnar.

MR FEELGOOD

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0